Hi ha esdeveniments on retrobar i alimentar el sentit de les escoles cristianes.  “Acollir i acompanyar en un món canviant» pot ser una frase amb la qual ens identifiquem des dels diversos carismes institucionals i per això és el títol de la conversa amb el cardenal Luis Antonio Tagle, Prefecte de la Congregació per a l’Evangelització dels Pobles, President de Càritas Internationalis i arquebisbe emèrit de Manila. #TagleBCN

Aquesta conversa amb Mons. Tagle tindrà lloc a l’Auditori del Fòrum de Barcelona el dissabte 5 de març al matí (10.30h a 13h) i el format serà el següent:

  1. Ponència cardenal Tagle (50 minuts)
  2. Diàleg i torns de preguntes en un to més informal (45 minuts). Perfils que hi apareixeran:

Les escoles adherides a la FECC hi tenen 900 entrades reservades. Són moltes, sí, però entenem que en moments com aquests cal fer visible l’Escola Cristiana. Per això demanem la col·laboració de totes les institucions fent arribar aquesta proposta a tots els membres de la comunitat educativa.

Podeu inscriure-us-hi ja (fins al 18 de febrer) en aquest enllaç, tot posant com a codi: Escoles (entrada gratuïta)