Es presenten més de 170 peticions de les AMPAs de les escoles concertades de Catalunya per disposar de dispositius electrònics per als alumnes i docents

La Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC) i la Federació de Pares i Mares de les Escoles Lliures de Catalunya (FAPEL) han presentat avui, 6 de maig, al Departament d’educació les més de 170 peticions dels presidents/es de les AMPAs de les escoles concertades de Catalunya, de disposar de dispositius electrònics per als alumnes i docents de les escoles concertades, amb els mateixos criteris que van arribat a les escoles públiques.

Precisament el Pla d’educació digital per a Catalunya 2020-2023 (PEDC) que ha presentat el Departament d’Educació en el marc de la XII Legislatura té com a objectiu contribuir al desenvolupament de les competències digitals que els ciutadans i les ciutadanes necessiten per viure i treballar en una societat immersa en constants transformacions i canvis. Un dels objectius generals del Pla d’educació digital de Catalunya és garantir que l’alumnat, els docents i els centres comptin amb les infraestructures i l’equipament digital necessari per assegurar el correcte ensenyament i aprenentatge. I una de les actuacions per aconseguir aquest objectiu és dotar l’alumnat, docents i centres dels equipaments necessaris per assolir la competència digital de tots els alumnes en condicions d’equitat.