Curs per a nous dirigents d’AMPAs

Dissabte 26 de novembre de 9:30 a 14:00h.

La Junta de l’AMPA és el grup de persones en què l’Assemblea delega la representació de l’associació i a qui encomana la realització de les activitats previstes. L’equip que formen el president, el secretari i el tresorer és el motor de la Junta. Quan aquest equip funciona d’una manera eficaç i operativa, transmet a la resta de la Junta un estil.

La CCAPAC us ofereix, curs rere curs, aquesta activitat que pretén oferir estratègies i recursos útils i pràctics per a una gestió de qualitat de la vostra AMPA: instruments per millorar la participació, l’organització de tasques habituals i la realització de projectes.

Reflexionarem sobre el paper de les AMPAs i compartirem bones pràctiques, dubtes i encerts amb els companys d’altres AMPAs, pares i mares voluntaris com vosaltres. També disposareu d’informació actualitzada dels serveis a què teniu accés pel fet d’estar associats a la CCAPAC. L’hem previst telemàticament per afavorir la vostra assistència.

El curs serà conduït per Juanjo Fernández, escriptor i conferenciant per a famílies, escoles, empreses i mitjans de comunicació, que parlarà del funcionament de les AMPAs i com millorar-lo.

Us hi esperem!